Fantasie komt tot leven! nu Fantasie komt tot leven door middel van foto’s.

Van de laatst lopende serie zet ik deze foto’s nu op de website (met de belofte dat ik de foto’s die ik van eerdere series gemaakt heb, ook ga plaatsen)

Het is soms lastig om precies te omschrijven wat de kinderen doen tijdens deze activiteit, ook bij de eindpresentatie. Het is allemaal een beetje bij benadering.
Want hoe omschrijf je nu Fantasie, of hoe laat je zien wat de kinderen hebben gevoeld, gedacht tijdens de activiteit. Wat zij gemaakt hebben is niet lastig om te laten zien maar als dat een tijdelijke pan heksensoep is, zie foto, kan je dat ook niet meer laten zien.

Wat ik hoop te laten zien is: dat het enthousiasme van de kinderen tijdens het maken, spelen, praten (filosoferen) het belangrijkste is. Het gaat om hun Fantasie.
Voor mij is het in ieder geval elke keer weer een feestje om met de kinderen te werken.

Groeten,
Irene Lammers.