Nieuwe Ouders

Gaat uw kind binnenkort naar de basisschool? Meld u aan voor een kennismakingsgesprek! Liefst door het contactformulier in te vullen op de site,  of bel voor een vrijblijvende  afspraak 010-4206022. Tijdens het gesprek vertelt Josty Verhulst (directeur) meer over de school, kunt u uw vragen stellen en krijgt u een rondleiding.

Wanneer naar school?

Volgens de wet mogen kinderen vanaf hun 4e jaar naar school; vanaf 5 jaar geldt de leerplicht en moeten kinderen naar school.

Inschrijven

Tijdens het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een uitgebreid informatiepakket, met o.a. een inschrijfformulier. Dit kunt u thuis op uw gemak invullen. U kunt het formulier ook downloaden van de site.

Na de inschrijving

Zodra wij uw kind hebben ingeschreven, ontvangt u van ons een bevestiging van de inschrijving. Ongeveer 7 weken voordat uw kind 4 jaar wordt, ontvangt u van ons een schriftelijke uitnodiging om kennis te komen maken.

Wendagen

Zowel voor uw kind als voor ons kan het een voordeel zijn als uw kind een paar dagen meedraait op school. Dit noemen we wendagen. Deze worden in overleg met u ingepland.

Hier kunt u ons inschrijfformulier downloaden:     Inschrijfformulier

Het rapport van de inspectie : inspectierapport