Lekker fit!

Met ingang van het leerjaar 2009-2010, is onze school een Lekker Fit school. De school besteedt op deze manier meer aandacht aan gezond bewegen en gezonde voeding. De kinderen van groep 1-2 gymmen één keer in de week in de grote gymzaal, daarnaast gymmen ze ook in het speellokaal.

De leerlingen van groep 3 t/m 8 krijgen drie keer in de week gym. Voor groep 4/5 is er twee keer in de week gym van onze vakleerkracht Sjaak Peters en één keer op de even weken een uur zwemles in zwembad de Zevenkampse Ring.

Daarnaast zijn er  op woensdagmiddag sporttoernooien voor groep 5 t/m 8 waar kinderen of groepen zich kunnen plaatsen voor de Finals in Ahoy.

U kunt hier de toestemmingsbrief downloaden: Toestemmingsbrief lekker fit

De gymnastieklessen op onze school  worden door onze sportdocent van Lekker Fit gegeven.

Hij houdt de sportieve prestaties en motorische ontwikkelingen van onze leerlingen bij in een ‘fysiek rapport’.  Daarnaast zorgt hij voor de coördinatie van schoolsporttoernooien en andere ‘Lekker Fit’ gerelateerde activiteiten.

Meer informatie over Lekker Fit! vindt u op www.rotterdamlekkerfit.nl