Schooltandarts

Bij JTV Mondzorg voor kids draait alles om kinderen. Wij behandelen kinderen in de leeftijd van 2 t/m 17 jaar. Hoe prettig is het dat uw kind zich bij ons op z’n gemak voelt? Wanneer hij behandeld wordt door tandartsen, kindertandverzorgenden, mondhygiënisten en preventieassistenten die bewust kiezen om met kinderen te werken? Wij doen dat met veel plezier en geduld. Bovendien hebben wij veel ervaring met het melkgebit én het blijvende gebit. Preventie staat voorop. Met twee keer per jaar controle. En natuurlijk tips om goed te poetsen en gezond te eten.

JTV mondzorgvoorkids is een stichting zonder winstoogmerk. De kosten voor alle controles en alle behandelingen worden gedekt door de zorgverzekering. Dus geen kosten én ook geen wachttijden!

tandenpoetsen

Haal en brengservice

Kinderen kunnen vanaf ca.4 jaar ook met school komen, indien zij en hun ouders dat wensen; de kinderen worden dan door de begeleidsters uit de klas gehaald en met een busje naar de praktijk vervoerd ( Maasstraat 14a of de Rusthoflaan 26, Rotterdam), alwaar de controle en eventueel behandeling plaatsvindt. In geval van bijzonderheden wordt alsnog contact gezocht met de ouders. 115 scholen in Rotterdam/Schiedam doen inmiddels mee!

Wat zijn de voordelen van onze haal-en breng service

Uw kind wordt op een veilige manier opgehaald en weer teruggebracht. Wij streven ernaar om er voor te zorgen dat de kinderen zo min mogelijk van de lessen missen.

• De kinderen gaan in groepjes, vaak met hun vriendjes en vriendinnetjes naar de tandarts. Kinderen vinden dit een leuk uitstapje. Onze chauffeur en begeleiders doen er alles aan om de kinderen op hun gemak te stellen. Zo maken zij er een positieve ervaring van!
  • Er zijn geen kosten aan verbonden omdat uw kind bij u in de basisverzekering zit.

Wij hebben een filmpje gemaakt over onze haal-en brengservice.
Dit filmpje kunt u bekijken op https://vimeo.com/143737711

Deelname

Binnenkort ontvangt uw kind een aanmeldingsformulier. Deze kunt u volledig ingevuld in de bijgaande antwoordenvelop terugsturen of afgeven in de klas. De kinderen die nu al patiënt bij ons zijn kunnen op dit formulier aangeven dat zij nu met de bus willen komen. Komt u liever zelf mee naar de praktijk dan kunt u dat ook aangeven op het inschrijfformulier. Dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken!

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.mondzorgvoorkids.nl. Wij zijn te bereiken op:

JTV Mondzorgvoorkids JTV Mondzorgvoorkids
Maasstraat 12a Rusthoflaan 26