Groep 1 Rupsjes

Algemene informatie

Groep 1 de Rupsjes is een gezellige instroomgroep waar 16 kinderen in zitten, 10 jongens en 6 meisjes.

Onze juffen heten juf Marjolein van Dijk, juffrouw Sanne en juffrouw Bonnie IJsselsteijn.

Juf Marjolein en juf Sanne zijn er op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Juf Bonnie is er op dinsdag.

De kinderen krijgen minimaal drie maal per week gym in het speellokaal en 1 keer om de drie weken in de grote gymzaal. Hiervoor moeten de kinderen  iedere week gymkleding meenemen.

Bij de kleuterbouw wordt er thematisch gewerkt, waarbij alle ontwikkelingsgebieden spelenderwijze aanbod komen. Denk  hierbij  aan verschillende reken- en taalactiviteiten en het gebruik van divers materiaal. Naast dit alles wordt veel aandacht besteed aan sociale vaardigheden.

Ook zijn wij een Early Bird school, wat inhoudt dat de kinderen vanaf het eerste schooljaar Engelse lessen krijgen.

We zijn een ‘Lekker Fit!’ school.

rupsen