Algemene informatie

Groep 6/7 is een gezellige groep waar 27 kinderen in zitten, 13 jongens en 14 meisjes.

Onze meester heet meester Harm.
Onze meester is er van maandag t/m vrijdag.

De kinderen krijgen gymles op woensdag, donderdag en vrijdag. Hiervoor moeten ze iedere week gymkleding en gymschoenen meenemen.
We zijn een ‘Lekker Fit!’ school. De kinderen krijgen driemaal per week fruit en/of groente aangeboden.

De kinderen van groep 5 krijgen zwemles op donderdag op de volgende data

2017 2018
Augustus Januari
24 augustus 11 januari
7 september Februari
21 september 8 februari
5 oktober Maart
November 22 maart
30 november April
December 19 april
  Mei

14 juni
  28 juni

Onze groep 6 gaat vanaf maart t/m juli naar de schooltuin. Daar krijgen ze les in planten en zaaien! De schooltuinlessen vallen altijd op dinsdag. We gaan op de fiets naar de schooltuin, de kinderen moeten op die dag dus met een degelijke fiets naar school komen.

De kinderen krijgen de vakken taal, spelling, (begrijpend) lezen, Engels, schrijven, rekenen, geschiedenis, aardrijkskunde, topografie, natuur, bewegingsonderwijs en de creatieve vakken. Er wordt ook veel aandacht besteed aan sociale vaardigheden.